دکتر حبیبی: کیفیت، پخت و توزیع مناسب غذا از اولویت های مدیریت امور دانشجویی است
مدیر امور دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از آشپزخانه کوی علوم پزشکی بازدید کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، دکتر فرهاد حبیبی 5 آبان 1403 با همراهی دکتر ایزد محمد خواجه مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی از آشپزخانه مرکزی کوی علوم پزشکی تهران بازدید و نشستی را با پیمانکار تغذیه برگزار کردند.
دکتر حبیبی گفت: تهیه غذای سالم و باکیفیت برای دانشجویان یکی از اصول بسیار مهم و مورد تاکید مدیریت دانشجویی است.
وی افزود: با وجود همه فشارهای مالی و افزایش قیمت ها، در تهیه غذای دانشجویی علاوه بر کیفیت غذا، نیازها و رعایت اصول تغذیه ای دانشجویان، پخت و توزیع مناسب غذا از اولویت ها است.
ارسال نظر